Over

//Mijn naam is André Deunhouwer en ik heb een passie voor films en filmen.

Die passie heeft zich ontwikkeld van vakantiefilmpjes maken met vrienden tot een goed lopend Youtubekanaal waarop ik mountainbike gerelateerde video’s plaats.

Doordat de kwaliteit van de video’s steeg kreeg ik steeds vaker de vraag of ik een video voor iemand kon maken. Eerst met beelden die zij zelf hadden geschoten en later ook volledige projecten. 

Ik beleef hier zoveel plezier aan dat ik besloten heb om hier meer tijd voor vrij te maken. Meer tijd voor filmen en meer tijd voor creativiteit. 

Sinds die tijd zijn er al vele mooie momenten geweest en heb ik al aan vele toffe projecten mogen werken, waarvan de meeste op deze website te vinden zijn.

 

 

//Werkwijze

Elk project is uniek, dus elke aanpak is anders. Voordat we aan een project beginnen, vind ik het belangrijk om samen te bekijken wat de video moet vertellen of uitstralen. Samen komen we tot een idee en gaan we aan de slag. Ik vind het belangrijk dat de opdrachtgever betrokken is bij het proces. 

Afhankelijk van het idee plannen we een filmdag of filmdagen. Vaak is het belangrijk om de te filmen shots van tevoren te bedenken, maar ik houd graag ruimte voor spontane ideeën. 

Daarna zal ik het project gaan editen. Ik houd de opdrachtgever graag op de hoogte en bij twijfel wil ik graag zijn of haar mening weten. Zo komen we snel tot een mooi product. 

 

 

 

//Wieke – WTSkine

“Knap hoe André in iets meer dan twee minuten laat zien waar ik en mijn bedrijf voor staan. Fijne samenwerking, mooi resultaat”.

‘’Knap hoe André in iets meer dan twee minuten precies laat zien waar ik en mijn bedrijf voor staan. Fijne samenwerking, mooi resultaat’’

 

//

//Nikita – Centrum voor Paard en Ruiter

Voor onze promo moesten wij iemand hebben die het gevoel van Centrum voor Paard en Ruiter kon overbrengen op beeld. Met zijn unieke talent en creativiteit heeft hij ervoor gezorgd dat wij een trailer hebben die exact vertaald wat wij doen en waar wij voor staan. 

 

 

 

//Tessa  – B&B De Tijd

Voor onze B&B een mooie video, maar zeker ook de omgeving prachtig in beeld gebracht! Zelfs de ingetogen Drenthenaren waren onder de indruk van deze video en trots op het beeld materiaal.